خرما میوهای است که از درخت خرما که بومی خاورمیانه است به دست میآید، اگرچه اکنون در دریای مدیترانه، آسیا، ایالات متحده آمریکا و مکزیک نیز کشت میشود.
خرما و خرما شکلاتی پارسان به صورت خوشه های بزرگی رشد می کند که از بالای این درختان خرما آویزان است. با رسیدن آنها، پوست آنها قهوه ای می شود و با خروج رطوبت بیشتر و بیشتر از میوه، چروک می شود.
این زمانی است که آنها معمولاً با دست برداشت می شوند، یا توسط شخصی که از کف دست بالا می رود یا با استفاده از بالابر مکانیکی.
وقتی چیده می شوند شبیه کشمش بزرگ چروکیده می شوند. علیرغم ظاهر آنها هنوز مقداری رطوبت دارند. خرمای کامل در وسط آن سنگی دارد که باید قبل از خوردن آن را جدا کرد یا می توانید خرمای بدون هسته بخرید.
انواع مختلفی از این میوه وجود دارد، اما خرمای مدجول یکی از شناخته شده ترین آنهاست، زیرا طعم و بافت شیرین و چسبناکی نسبت به سایرین دارد.
خرما منبع غنی از ترکیبات گیاهی محافظ است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است. اینها شامل پلی فنولها، کاروتنوئیدها و لیگنانها میشوند که نشان داده شده است به مدیریت خطر بیماری مزمن کمک میکنند.
گنجاندن خرما در رژیم غذایی که در چند هفته آخر بارداری ممکن است باعث گشاد شدن دهانه رحم شود و نیاز به زایمان القایی را کاهش دهد.
همچنین تصور می شود که آنها در کاهش طول زایمان مفید هستند. اعتقاد بر این است که ترکیبات موجود در میوه اثرات اکسی توسین، هورمونی که در انقباضات زایمان نقش دارد، تقلید می کند.
برخی از افراد ممکن است به خرما حساسیت داشته باشند و علاوه بر این، ترکیباتی به نام سولفیت ممکن است برای برخی از افراد حساس علائم آلرژیک ایجاد کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.