حتی با عسل در عنوان، این سس مقدار کمی از همه چیز از شیرین، تند، غنی، تند و خامه ای دارد.
این سس همه کاره را میتوانید در سالاد، سبزیجات و انواع گوشت بپاشید یا بپاشید.
مناسب برای غذاهای لاتین و آمریکای جنوبی، سس تند قرمز افزودنی عالی به مجموعه سس شما است.
2 ساقه پیاز سبز (فقط قسمت سفید)
1 حبه سیر (پوست کنده)
3 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چایخوری سس Adobo
1 قاشق غذاخوری نمک
½ ماست یونانی
جهت ها
قسمت های سفید پیاز، حبه سیر، شراب قرمز، سرکه، عسل، سس خردل فلافل ادوبو، نمک و ماست یونانی را با هم ترکیب کنید. پوره کنید تا خوب مخلوط شوند. مزه دار کنید.
سس سیر هر کسی که عاشق سیر است از طعم تازه سس رژیمی سیر خانگی لذت می برد.
این یک سس سبک است که می تواند ذره ای از طعم را به هر وعده غذایی اضافه کند.
سر سیر:3 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده
3 قاشق غذاخوری آرد
1 فنجان آب مرغ یا سبزیجات
1/2 فنجان خامه غلیظ یا فرم گرفته (توجه: خامه فرم گرفته نیست)
نمک و فلفل برای چشیدن
در تابه ای، قاشق غذاخوری کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط آب کنید.
حبه های سیر را پوست بگیرید و سس مایونز رژیمی سیر را خرد کنید تا 2 قاشق غذاخوری (1/8 فنجان) به دست آید.
وقتی کره و روغن با هم ذوب شدند، سیر ریز شده را با دقت اضافه کنید و هم بزنید.
سیر باید نرم شود و بوی معطر بدهد.
آرد را مستقیماً به مخلوط کره/روغن/سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
دقت کنید که آرد کاملا مخلوط شده باشد. به پختن و هم زدن این مخلوط روی حرارت متوسط، حدود یک دقیقه ادامه دهید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.