این نوع شکلات شیری آیدین فواید زیادی برای سلامتی دارد زیرا حاوی مادهای به نام اپیکاتچین است، مشابه آنچه در شراب قرمز و بسیاری از انواع توتها یافت میشود.
بنابراین، می تواند فشار خون را کاهش دهد، سطح کلسترول را کاهش دهد و احتمال بیماری قلبی را کاهش دهد. با این حال، شکلات شیری به دلیل چربی موجود در مواد جامد شیر، این مزیت را ندارد. از این رو، شکلات تلخ و شکلات نیمه شیرین بهترین انتخاب هستند.
در ابتدا از شکلات نیمه شیرین در تهیه چیپس شکلات استفاده می شد. در سال 1937، وقتی روث ویکفیلد تکههای تکهای از یک نوار شکلات نیمه شیرین نستله را به دستور پخت کوکی اضافه کرد.
چیپسهای شکلاتی با اختراع کوکیهای شکلاتی تولید شد. شرکت های شکلات سازی چیپس های شکلات را با مواد دیگری مانند کره بادام زمینی، شکلات تلخ، شکلات سفید، شکلات تلخ و شکلات نعناع درست می کنند.
افراد باید شکلات نیمه شیرین را همیشه در مکانی خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنند تا تا حد امکان تازه و خوشمزه بماند.
نگهداری شکلات در یخچال دید کاملی نیست زیرا رطوبت می تواند باعث ایجاد جوانه چربی یا قند در شکلات شود. این یک لایه سفید و گچی است که معمولاً در سطح آن یافت می شود.
نوع شکلاتی که داریم شکلات تلخ و شیرین است. بسیار تیره است، با محتوای مشروب شکلاتی بالا، اما طعم متعادلی از شکلات جامد و شیرینی دلپذیر را حفظ می کند.
شیرینی تلخ ترکیبی از مشروب شکلاتی، کره کاکائو، مقدار کمی شکر و اغلب وانیل و لسیتین است. شیرینیپزها از آن در انواع شیرینیها و دسرهای شکلاتی استفاده میکنند و همچنین به دلیل محتوای کاکائو بالایی که دارد.
خوردن آن بیدستآور است. علاوه بر این، شکلات تلخ را در صورت نگهداری در شرایط مناسب و سالم میتوان برای سالها نگهداری کرد. به دلیل فواید شکلات تلخ برای سلامتی، مردم از آن برای درمان بیماری های مختلف در گذشته استفاده می کردند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.