پختن یک مهمانی برای دوستان، یا حتی صرف شام در هر شب معین. و سپس واقعیت وجود دارد.
دیر رسیدن به خانه به دلیل ترافیک یا جلسات طولانی، یا صرفاً از دست دادن انگیزه برای تهیه یک وعده غذایی کامل از ابتدا به دلیل تمایل شدید برای دراز کشیدن روی چمن (یا کاناپه) برای مدتی طولانی. وقتی این اتفاق میافتد.
یخچال پر از سسهای خانگی نوید یک وعده غذایی تقریباً بدون دردسر را میدهد.
سریعترین راه برای غذاهایی که با طعمی عالی هیجان انگیز هستند سس انبه بندری است.
که هر یک از گزینه های زیر را در مورد مواد اصلی که نیاز به حداقل آماده سازی دارند یا بدون نیاز به آماده سازی دارد، بریزید، پهن کنید یا بریزید.
خرید مرغ جوجه گردان؛ یک بلوک توفو را برش دهید؛ تخم مرغ یا رشته فرنگی یا هر دو را بپزید.
سبزیجات، غذاهای دریایی یا گوشت را فقط با روغن و نمک چاشنی کنید، سپس کباب کنید، کباب کنید یا سرخ کنید.
شما همچنین می توانید یک سس سالاد سزار بردارید و شروع به فرو بردن کنید.
این مجموعه از سس ها، با مشارکت ملیسا کلارک، اریک کیم، ژنویو کو و یواند کومولافه، تقریباً برای هر مناسبتی دستور تهیه دارد.
اگرچه بسیاری از این فرمول ها با اصول اولیه مانند سس گوجه فرنگی دلپذیر، سس سویا و سس مایونز شروع می شوند.
اما طعم تازه ای دارند و می توانند و باید به سلیقه شما سفارشی شوند. یا به دستور غذا پایبند باشید.
بخشی از جذابیت در اینجا این نیست که دقیقاً چه چیزی بپزید: هر چیزی را درست کنید و آن را با سس بریزید. این به شما زمان (و انرژی) میدهد تا با مهمانان وقت بگذرانید و با خانواده استراحت کنید.
ملیسا کلارک با یک انبار ثابت سس فلفل دلمه در یخچال خود در تمام تابستان بزرگ شد.
مادرش اینگونه بود که از گیاهان پژمرده استفاده کرد، او گفت: «هر چیز سبز و آویزان میتوانست جایی در ظرف سس او پیدا کند و هنوز هم دارد.» در اینجا، خانم کلارک سنت خانوادگی را ادامه میدهد و گیاهان را با ترکیباتی ترکیب میکند که طراوت تابستانی آنها را برجسته میکند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.