سس مایونز و سس مایونز از قدیمی ترین امولسیون های شناخته شده برای بشر هستند. سس مایونز یا سس مایونز ممکن است حاوی نمک، شکر، شربت ذرت، عسل یا سایر شربت ها، دکستروز باشد.
یا چاشنی های دیگری که معمولاً در تهیه آن استفاده می شود، سس مایونز دلپذیر مانند خردل، پاپریکا، سایر ادویه ها یا روغن های ادویه. مونوسدیم گلوتامات؛ و هر چاشنی یا طعم دهنده مناسب غذای بی ضرر، مشروط بر اینکه رنگ زرده تخم مرغ را شبیه سازی نکند.
سس مایونز ممکن است حاوی اتیلن دی آمین تترا استات (EDTA) به عنوان نمک دی سدیم کلسیم، نمک دی هیدروژن دی سدیم یا ترکیبی از آنها باشد.
در میان روغنهای سالاد گیاهی که در تولید تجاری سس مایونز و سس سالاد استفاده میشود، روغن سویا عمدهترین روغن مورد استفاده در ایالات متحده است و پس از آن روغنهای پنبه دانه و ذرت قرار دارند.
سس سالاد به عنوان غذای نیمه جامد امولسیون شده از روغن نباتی خوراکی، مواد اسیدی کننده و زرده تخم مرغ تعریف می شود. حاوی حداقل 30٪ وزنی روغن گیاهی و حداقل 4٪ زرده تخم مرغ مایع است.
همچنین حاوی خمیری است که از نشاسته غذایی، نشاسته غذایی اصلاح شده، آرد تاپیوکا، آرد چاودار، آرد گندم یا هر دو یا بیشتر از این مواد تشکیل شده است.
از آنجایی که روغن های سالاد گیاهی مانند سویا، پنبه دانه، ذرت، مواد غالب مورد استفاده در سس مایونز و سس سالاد هستند، باید مشخصات دقیقی برای خرید آنها تنظیم کرد.
سس مایونز محبوب ترین سس در سراسر جهان است. مکانیسم شروع اکسیداسیون در سس مایونز توسط تامسن و همکاران توضیح داده شد.
بنابراین، می توان نتیجه گرفت که سس مایونز به دلیل pH پایین و وجود آهن ناشی از زرده تخم مرغ، بسیار حساس به اکسیداسیون است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.