بلغور جو در بازارگاه دوسر برای بسیاری از مردم به یک گزینه محبوب برای صبحانه تبدیل شده است. فوق العاده سیر کننده است و می تواند یک صبحانه عالی درست کند تا ساعت ها بدون نیاز به میان وعده راضی نگه دارید.
اما آیا می دانستید که می تواند سلامت شما را نیز بهبود بخشد؟ این مقاله مزایای برتر بلغور جو دوسر را توضیح می دهد تا به شما کمک کند تصمیمی آگاهانه در مورد افزودن این غذای خوشمزه به برنامه غذایی منظم خود بگیرید.
بلغور جو دوسر می تواند فواید زیادی از جمله کاهش کلسترول و بهبود تنظیم قند خون را به همراه داشته باشد. این به این دلیل است که جو سرشار از فیبر است که به شما کمک می کند بین وعده های غذایی سیر نگه دارید و سطح قند خون را تنظیم می کند.
جو همچنین دارای شاخص گلیسمی و بار پایینی است، به این معنی که هنگام مصرف باعث افزایش سطح قند خون نمی شود. نشان داده شده است.
که جو به کاهش کلسترول LDL، تری گلیسیرید و گلوکز کمک می کند و در عین حال سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش می دهد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد فواید بلغور جو دوسر، ادامه مطلب را بخوانید! بلغور جو دوسر فرنی است که از دانههای جو دوسر آسیاب شده، برش خورده یا نورد شده برای بهبود بافت و تثبیت زمان پخت درست میشود.
همچنین یک جایگزین عالی بدون گلوتن غلات کامل برای کسانی است که رژیم های بدون گلوتن دارند. علاوه بر این، این یک ماده همه کاره است که می توانید در دستور العمل های مختلف از آن لذت ببرید.
همچنین به عنوان جوی قدیمی یا کامل شناخته می شود. آنها بلغور جو دو سر هستند که پوست آن ها را جدا کرده، بخارپز کرده و به صورت تکه های مسطح در می آورند تا زمان پخت آنها کوتاه شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.